İYİ Parti’nin kuruluşunun 5’inci yıl dönümü dolayısıyla, İYİ Parti Niğde Teşkilatı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

İYİ Parti Niğde Teşkilatı ve üyeleri partinin kuruluşunun 5’inci yıldönümü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Daha sonra partililere hitaben konuşma yapan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan ve İl Başkanı İbrahim Uzun, partinin kuruluşunun yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

İYİ PARTİ KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI YÜKSEL NİĞDE'DE

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, Başkan Yardımcıları Kadriye Ünlüer, Kaan Eren, Sevgi Yalav ve Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli bir takım ziyaretlerde bulunmak için Niğde’ye geldiler.

İYİ Parti’nin kuruluşunun 5’inci yıl dönümü dolayısıyla, İl Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap eden Ünzile Yüksel, gelecek yıl partilerinin kuruluş yıldönümünü iktidar olarak kutlayacaklarını belirtti.

Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, hükümetin politikalarını eleştirerek, “Tek adam sistemini sandıkla gönderip, milli iradeyi tekrar hakim kılacağız” diye konuştu.

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun ise, seçildikleri günden bu yana Niğde’de gezmedik yer bırakmadıklarını ifade etti.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mümin İnan, partilerini birinci parti, Genel Başkan Meral Akşener’i de Başbakan yapmak istediklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim