Niğde Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine, Niğde’de faaliyet gösteren dernek – vakıflarda eğitim gören öğrenciler, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan , Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, İl Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Milli Eğitim Müdürü H.İbrahim Yaşar,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, iftar programı öncesinde bir konuşma yaptı ve şu ifadelerde bulundu. ‘’Bizi tekrar ramazan ayının bereketinde bu çatı altında toplayan Rabbime hamdolsun. Geniş ölçekte verdiğimiz bu 2.iftarımız. Geçen yılda yine burada sizlerle biraraya gelmiş, Ramazan soframızın bereketini birlikte paylaşmıştık.  Bu ramazanı şerifin başta ülkemize, İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, tüm Müslümanların iri ve diri olmasına vesile olmasını  Rabbimizden temenni ediyorum. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. İç ve dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları oyuna karşı mücadele ederken şehit olan vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aydınlık yarınlar için canını feda etmekten çekinmediler, bize düşen de bu kutsal emanetlerine sahip çıkmaktır.

Niğde’nin iş dünyası olarak; gelecekten asla ümidimizi kesmeden sürekli ileri bakarak yolumuza devam edeceğiz. Bugün böyle bereketli bir ortamda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin ’’ dedi.



 
 
Editör: TE Bilişim