Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü, Niğde'de faaliyet gösteren basın mensupları ve Turizm Acentesi temsilcileri  ile itfarda buluştu. 

Niğde Polisevinde gerçekleşen etkinlikte İl Müdürü Alper Göncü kendisinin yıllardır çeşitli köşe yazısı ve haberleri ile  basın sektörünün içinde olduğunu, basın mensuplarını kurum olarak ve şahsi olarak kendisine yakın bulduğunu, basın sektörünün bundan sonra da sık sık bir araya geleceklerini belirterek katılımcılara teşekkürlerini iletti. 

Basın mensupları adına ise NGC Onur Kurulu Üyesi Ahmet Öncü kısa bir konuşma yaparak, Niğde'nin kültür ve turizm şehri olarak nihayet son yıllarda iyi bir kültür turizm müdürüne kavuştu. Daha önceden onlarca yıl vekalet  ile yürütüldü, müdürsüz kaldığını, Niğde'nin turizm açısından ve kültür açısından parmakla gösterilecek bir yer olduğunu ama pay alamadığını, sınıfta kaldığnı belirtti ve bundan sonra Niğde'nin çevre iller gibi turizm gelirden pay alacağından umutlu olduğunu ve 1,5 yıllık İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Göncü'nün çalışmalarını dikkatle izlediklerini, takdir ettiklerini  iletti ve toplantı için teşekkürlerini iletti. 

Sohbet ortamında geçen ve çeşitli fikir alışverişinin yapıldığı etkinlik topluca fotoğraf çekimi ile sonlandı. 

Mütevelli heyet seçimleri yapıldı Mütevelli heyet seçimleri yapıldı

Editör: TE Bilişim