Niğde genelinde meydana gelebilecek olası bir yangın, kaza ve kurtarma gerektiren durumlarda belediyelerin ve itfaiyelerin durumları yerinde incelenerek eksiklerin ivedilikle giderilmesini sağlamak amacıyla Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

İl koordinasyon kurulu kararıyla Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından il genelindeki tüm itfaiye personellerin eğitimleri, araç ve ekipmanların durumları yerinde incelenerek eksiklikler belirleniyor. Tespit edilen eksiklikler valilik, kaymakamlıklar ve ilgili belediye başkanlıklarına rapor halinde sunulacak. Tespit edilen eksiklikler bu yolla çözüme kavuşturulacak ve herhangi bir yangın veya afet durumunda ekiplerin olaylara müdahale etmesinin önünde ki engeller ortadan kaldırılacak.

Şehidimizin baba ocağı tadilat edilecek Şehidimizin baba ocağı tadilat edilecek

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir; İl koordinasyon kurulu kararıyla il genelindeki tüm itfaiye birimleri, Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, personellerin eğitim durumları, araç ve ekipman yeterlilikleri yerinde incelenerek eksiklikler tespit ediliyor. Bu tespitlerden sonra Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak eksiklik ve aksaklıkları İl koordinasyon kuruluna rapor halinde sunacağız. Amacımız her türlü koşulda ve şartta halkımızın canını ve malını korumaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim