Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümünde Almanya'dan gelen heyeti ağırlıyor.
 
Polis Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Niğde’ye gelen Almanya-Melle Kenti İlçe Emniyet Müdürü Wilhelm Voelller, Mele Emniyetinde görevli Başkomiser Jürgen Greffe, Melle Emniyeti’nde görevli Başkomiser Annette Fangmeyer ve Türk- Alman Dostluk Derneği Melle Kenti Başkanı Hortz Panchyrz ilk önce Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak ile görüştü.
 
         Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak makamında ağırladığı Almanya- Melle Kenti heyetinin kendisinin Almanya’da ziyaretinde çok iyi şekilde ağırlandığını ve orada gösterilen samimi yaklaşımlardan çok memnun kaldığını belirterek, aynı samimi yaklaşımlarla Almanya- Melle heyetini Niğde’de ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

 
 Almanya-Melle Kenti İlçe Emniyet Müdürü Wilhelm Voelller de Niğde’deki ilgi ve alakadan dolayı Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak’a teşekkür etti. Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak makamında kabul ettiği yabancı konuklarından Türk- Alman Dostluk Derneği Melle Kenti Başkanı Hortz Panchyrz’e tercüman aracılığı ile ‘Belediye Başkanlığını bırakmışınız’ demesi üzerine Türk- Alman Dostluk Derneği Melle Kenti Başkanı Hortz Panchyrz, “Çok uzun süre aynı yerde kalırsanız Mısır’da ki gibi olur” dedi. İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak da, Türkiye’de uzun süre bu pozisyonlarda görev yapanların görevlerinden ayrılmalarından sonra fahri Başkan olarak unvanlandırıldığını söyledi.
 
Polis Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Niğde’ye gelen Almanya- Melle Kenti heyeti makamdaki neşeli görüşmenin ardından ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler verildi.
 
Ziyaret sonrası Almanya- Melle Kenti heyeti Niğde Polis Okulu, Emniyet birimlerinde incelemelerde bulundular. Yabancı konuklarını 5 gün Niğde’de ağırlayacak olan Niğde İl Emniyet Müdürlüğü yarın da (Cuma günü) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Heyeti’ni kabul edecek.  Yeni Yıldız Gazetesi / NİĞDE


Editör: TE Bilişim