Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu Niğde'de Tatilin İlk 5 Gününde 42 Trafik Kazası Oldu

Geçtiğimiz günlerde Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Personellerinden olan Ramazan Şanal'ın evinde prize takılı olan tablet nedeniyle çıkan yangında Şanal ve ailesi, yangın felaketini maddi hasarla atlatmışlardı.

Gerçekleşen bu felaket sonrası Hizmet-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel harekete geçti. Niğde Belediyesi ile imzalanmış olan toplu iş sözleşmesinden doğan sosyal yardım haklarıyla ilgili Niğde Belediyesinden doğal afet yardım alınması hususunda Şanal’ı bilgilendiren Yenel, sürecin takibi ve yardımın temini konusunda işçi ve ailesinin destekçisi oldu.

Sürecin devamında Hizmet-İş Sendikası Genel Merkezi’ni de bilgilendiren Yenel, Niğde Belediyesinden sağlanan katkıya ek olarak Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Sn. Mahmut Arslan'ın talimatıyla genel merkezin göndermiş olduğu nakdi sosyal yardımı da Ramazan Şanal’a ve ailesine takdim etti.

Hizmet-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel, mağdur olan Ramazan Şanal ve ailesini felaketi yaşadıkları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması ile ilgili temennilerde bulundu.

Editör: TE Bilişim