Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Avukat Muharrem Balcı, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Yeşilay’ın her türlü bağımlığı önlemek için yüzyıla yakın zamandır çalıştığını söyleyen Balcı, “Geleceğimiz olan gençlerimizin beden, ruh sağlığını tahrip eden sigara, içki, kumar, fuhuş, internet ve ekran bağımlılıklarını kamu ve özel kuruluşlardan destek bekliyoruz” dedi.


Türkiye Buluşmaları adı altında Türkiye’yi gezdiklerini bu kapsamda Niğde’de bir konferans verdiklerini belirten
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Avukat Muharrem Balcı, Milli Eğitim Müdürü Ekinci’den okullarda Yeşilay’ın yaygınlaşması için destek istedi.

Sürekli gündem maddelerinin aile içi sağlıklı iletişim olduğunu vurgulayan Başkan Balcı, “Kamu ve özel kurumların Yeşilay’ımızın misyonuna uyarlı çalışmalara katkılarını bekliyoruz. Uluslararası şer odaklarının arzuladığı ahlâkî çöküntünün giderilmesine yönelik çalışmalarımızda her tür katkıyı yanımızda hissedeceğimiz inancını hiçbir zaman yitirmeyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, okullarda Yeşilay’ın yaygınlaşması için çalışacaklarını ve bu konuda her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. 







Editör: TE Bilişim