Niğde Belediyesinin 'Halep için İnsanlık vakti' adı altında düzenlediği kermes büyük ilgi görüyor. Niğde Belediye başkanı Faruk Akdoğan, hayırseverler tarafından hazırlanan ‘Halep İçin İnsanlık Vakti’ yazan pastayı 5 bin liraya alarak parayı yardım sandığına attı.

Niğde Belediyesi ve Niğde Kültür, Eğitim, Gelişim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği 'Halep’e yardım' kermesi Niğde Belediyesi Hüdavent Hatun Sosyal tesislerinde düzenlenen törenle açıldı.

Törene Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediye başkan yardımcıları, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Enaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin, Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, oda başkanları, ve vatandaşlar katıldı.

Kermes saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardında dua edilerek açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesme töreni öncesinde konuşma yapan Niğde belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Buradan elde edilecek gelir Halep'e yardım olarak gönderilecek. Az ya da çok un, battaniye gibi ihtiyaç olanları Kızılay aracılığıyla Halep'e ulaşacak. Bu güne kadar 1 kamyon patates ve 1 kamyon da temizlik ve çocuk ihtiyaçları için malzemeler kermesimize ulaştı. Niğdeli vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.

Kermesi gezen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kermeste bulunan ‘Halep İçin İnsanlık Vakti’ yazılı pastaya 5 bin lira vererek kermese yardımda bulundu. Kermesin 7 gün boyunca açık olacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim