Ulukışla İlçesinde meydana gelen hain saldırı sonrası Niğde merkez’de Bor ve Ulukışla ilçelerinde kınama yürüyüşleri düzenlendi.

ÜLKÜCÜ VE ATATÜRKÇÜ LİSELİLER YÜRÜDÜ


Hain saldırıyı kınamak için Cuma günü  gün boyu Ülkücü liseli öğrenciler,  Atatürkçü liseli öğrenciler yürüyüşler yaptılar. Şehitliğe kadar giden öğrenciler burada İstiklal Marşımızı okudular.

CHP'LİLER YÜRÜDÜ

Akşam saatlerinde toplanan CHP’liler ise  Cumhuriyet Meydanında hain saldırıyı kınayan bir basın açıklaması yaptılar. Niğde Milletvekili Doğan Şafak burada bir konuşma yaptı ve ardından sessiz yürüyüş ile terör protesto edildi.

BOR'DA ÜLKÜCÜLER YİNE ÖN SAFTA

Aynı gün akşam ise Bor Ülkü Ocakları tarafından bir yürüyüş tertip edildi. Haydar Özalp Caddesinden başlayan yürüyüş İstasyon Caddesindeki MHP’nin seçim bürosunda son buldu. Burada MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp katılanlara teşekkür konuşması yaptı.

ULUKIŞLA VE ÇİFTEHAN'DA DA KINANDI

Ulukışla’da Emniyet Amirliği önünde toplanan bir grup ise terörü lanetledi. Çiftehan Kasabasında da Şehitlerimiz için yürüyüş yapıldı.  Ulukışla İlçesinde meydana gelen hain saldırı yurdun çeşitli merkezlerinde de kınandı.


YARIN BBP VE MHP'DEN ETKİNLİKLER

Yarın ise BBP tarafından İmam Hatip Meydanında bir miting tertip edilecek. Yine Cumartesi Günü MHP İl Başkanlığı tarafından 5 Şubat Kapalı Salonunda saat: 19:30 Şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okunacak.



Editör: TE Bilişim