CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (NESOB) Niğde Merkez Meslek Odaları’nı ziyaret etti. 

Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı Çelik çifti 'Çocuk Evlerinde' iftar yaptı

Olağan Genel Kurulların ardından yeni yönetimlerinin seçildiği odaları ziyaret ederek Başkan ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Gürer, odaların başkan ve yöneticilerine başarı diledi. 

GÜRER, ESANFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

CHP Niğde Milletvekili Gürer’e ziyaretlerinde İl ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Gürer ve beraberindeki heyet, Terziler Odası Başkanlığına seçilen NESOB Başkanı Alim Yeşil’i ziyaret etti. NESOB Başkanı Alim Yeşil’den Niğde esnafının yaşadığı sorunlar ve taleplerini dinleyen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, hem üretim hem de hizmet sektöründeki esnafın, girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle ciddi mağduriyet yaşadığına değindi. Pandemisürecinin getirdiği olumsuz tablonun da esnafı büyük oranda sıkıntıya soktuğuna işaret eden Gürer, esnafın yaşadığı sorunların çözümüne yönelik yeni düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. 

GENEL KURULLARINI TAMAMLAYAN ODALARA ZİYARET 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyet Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Köksal Kılıç, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Su Tesisatçıları ve Sobacılar Odası Başkanı Erdal Demiray, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan, Elektrikçiler Odası Başkanı Ümit Yörükoğlu, Manavlar Odası Başkanı Tahir Yavuz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Sinan Bircan, Lokantacılar Odası Başkanı Yüksel Erden, Kahveciler Odası Başkanı Kadir Yamaner, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel ve Bakkkallar Odası Başkanı Şinasi  Göktepe’yi ayrı ayrı ziyaret etti. 

Gürer, ziyaretlerindeki odaların yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarı diledi. 

DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURALARI ESNAFIN BELİNİ BÜKTÜ 

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il merkezinde faaliyetlerini sürdüren esnafı da ziyaret ederek, sorunlarını  işyerlerinde dinledi.Gürer, ziyaret ettiği her esnafın, hayat pahalılığı, girdi maliyetlerindeki artış ve özelliklede elektrik ve doğalgaz faturaların çok yüksek olmasından yakındığını aktardı. 

ESNAF ELEKTRİK DÜĞMESİNE BASAMIYOR

Ömer Fethi Gürer, “Esnaf, doğalgaz ve elektrik faturalarındaki aşırı artıştan yakınıyor. Bazı esnaf ve sanatkarlar ‘elektrik düğmelerine elimiz gitmez oldu’ diyerek, yaşadıkları mağduriyeti anlatıyor.Siftah yapmadan iş yeri kapatıyoruz diyen esnaf var.Esnaflarımızı bugüne kadar bu kadar mutsuz hiç görmedim.Çok esnaf bir kaç ay zor ayakta dururuz diyor.İşler daralmış ,sorunlar katlamış,Çok olumsuz koşullarda işyerleri açılıyor.İktidar mutlaka sorunları duymalıdır ” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim