Niğde’de iletişim sektöründe faaliyet gösteren Güngör İletişim Vodafone Bayii düzenlenen görkemli açılış töreniyle yeni yerinde hizmete girdi.



Yeni işyerinde Vodafone bayii olarak abonelerine hizmet verecek olan Güngör İletişim, Vodafone abonelerine telefon satışları, faturalı hat satışı, fatura tahsilatı, yedek sim kart satışı, kontörlü hat satışı, tarife değişikliği ve diğer işlemleri yapacak.

İstasyon Caddesi’nde bulunan yeni hizmet binasının açılışına Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, NESOB Başkanı Erdoğan Aykin, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.


Güngör İletişim Vodafone Bayii yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan açılış esnasında yaptığı konuşmada; "İş yerimizin iş yeri sahibimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İş yeri sahibi arkadaşımızın bu iş yerinden kazasız belasız hayırlı, helal kazanç elde etmesini temenni ediyorum. Bundan 10-12 yıl önce küçük bir iş yerinde telefonculuk hizmetine başlayan Hüseyin kardeşimiz işlerini genişletti büyüttü. Demek ki çalışırsak oluyor. Hüseyin kardeşimiz de çalıştı Güngör iletişim olarak ve aşardı. Daha güzel bir iş yerine sahip oldu ve kardeşimizin yeni bir iş sahibi olması demek Niğde'mizin sahip olmuş olması demek. Bu da şehrimizin hem geliştiğini hem de ticaretinin canlanarak devam ettiğini gösteriyor. 10-12 yıl içerisinde 3. iş yerini açan kardeşimizi Allah muaffak etsin. Başarılarının devamını getirsin" dedi.



Niğde halkına Güngör İletişim Vodafone Bayii olarak hizmet vermenin gururunu yaşayan Hüseyin Güngör, davetlilerin tebriklerini kabul etti. Yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İşletme Sahibi Hüseyin Güngör’e Niğde tablosu hediye etti. Açılış töreni, davetlilerle yapılan sohbet ve ikramların ardından sona erdi.










Editör: TE Bilişim