AK Parti Niğde Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç Niğde Gökkuşağı Gençlik Derneğini ziyaret etti.

 
Niğde Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca'dan dernek hakkında bilgi alan AK Parti Niğde Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu gençlerle sohbet etti, isteklerini dinledi.

 
Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca'ya, hayırlı olsun temennisinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise gençlik derneğinin faaliyetlerinin
gençler için önemli olduğuna dikkat çekerek, çalışmalarından dolayı dernek başkanı Karaca'yı kutladı. Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca'da dernek faaliyetleri ve gençlere yönelik çalışmalarını anlatarak, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

 
Gökkuşağı Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Karaca ayrıca, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanlığı görevine seçilen AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'na da yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim