Bor Ülkü Ocaklarında geçtiğimiz günlerde kahpece arkalarından sıkılan kurşunlarla şehit olan 4 askerimiz için Kuran Kerim okutulurken akıbetlerinden henüz haber alınamayan ve Karaman’da bir madende mahsur kalan kömür işçileri içinde dualar edildi.
 
Etkinliğe Niğde MHP İl Başkanı Ali Güngör, Bor MHP İl Genel Meclisi Mustafa Tecimer, Merkez ve Bor İlçe Başkanları, Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Haydar Şentürk, Türk Ocakları Niğde İl Başkanı  Metin Hakan Severcan, Niğde Türkiye Kamu-sen üyeleri, partililer ve genç ülkücüler katıldı.
 
Bor ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Konuş yaptığı kısa konuşmada, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve ülkenin sırat köprüsünden geçmekte olduğunu PKK’nın yaptığı kahpeliklere devletin müdahale ettiğini, onun içinde tüm arkadaşların çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.
 
Ardından Şehitlerimiz için Kur-anı Kerim okundu ve akıbetlerinden henüz haber alınamayan ve Karaman’da bir madende mahsur kalan kömür işçileri içinde dualar edildi.
Eğitimci – Yazar Gazi Karabulut verdiği konferansta; ‘’Son günlerde bölgemizde ve ülkemizde yaşananlar göstermektedir ki, ateş düştüğü yeri değil yüreklerimizi yakmaktadır. Şehit olan askerlerimiz, kalleşçe kurşunlanan astsubayımız, direğe bağlanarak hunharca katledilen korucumuz, Ermenek'te yaşanan facia ve ateş çemberine dönen coğrafyamız...

Bedel ödenerek tapulanan bu kutsal topraklar mazi ati köprüsü açısından değerlendirildiğinde Türk Milletinin ve Ortadoğu coğrafyasının sigortası gibidir. O zaman mesuliyet duygusu ile hareket edilmeli ve herkes sorumluluğunu yerine getirmelidir. Şehitlerimiz ahrette şahitlerimiz olacaktır. Onlardan devralınan emanet ulvi bir aşk ile muhafaza edilmelidir. Başka Türkiye yok. Zaman bir olma ve birlikte dirilişe geçme zamanıdır.” dedi.


 
Editör: TE Bilişim