Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Niğde Protokol ziyaretlerini ardından  Bor İlçe Protokolüne ziyarette bulundular.

 

Ziyaretlerde ilk olarak Şehit Nuri Pamir Kışlası ve Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay Muzaffer Karagöz ziyaret edildi. Kısa ziyaret esnasında, Askeri Fabrikanın ilk kuruluşundan bu güne dek ilçeye katkılarından bahsedildi. Buradan ayrılan Cemiyet üyeleri Bor Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Bayat’ı ziyaret ederek. Niğde ve Bor Basın mensuplarının hukuka, adalete ve insan haklarına saygılı haber çizgisi ve anlayışı hakkında bilgi vererek, Cemiyetin Hukuka saygısı belirtildi.

Bor Adliyesindeki kısa ziyaretin ardından Cemiyet Başkan ve üyeleri Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı ziyaret ederek, Bor’da gerçekleştirilen ve yapımı süren çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Sıtkı Erat’tan bilgi aldılar. Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin ve Hamle Gazetesi Sahibi Ali Osman Sayın tarafından, Niğde ve Bor İnsanına hizmet bağlamında Basın mensuplarının kamu yararı gözettiği, gerçekleştirilen hizmetlerin hızlı bir şekilde vatandaşa iletilmesi gerektiği, bu anlamda da hizmetlerin en iyi ve kaliteli şekilde Niğde ve Bor Basınında yer alacağı, Başkan Erat’a belirtildi.

Başkan Erat ise ;’ziyaret için teşekkür ederek, gerçekleştirilen hizmetlerin siyaset üstü ilerlediği, hiçbir ayrıma gidilmeksizin, ilçe ve vatandaşlar için en kaliteli hizmetleri sağlamaya çalıştığını ve bundan sonra da hizmet kapsamında çalışmalara devam edeceğini belirterek Cemiyet Başkanı ve üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.      

Ziyaretlere Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nemci Pişkin Hamle Gazetesi ve Matbaası Sahibi Ali Osman Sayın,Önceki Dönem Cemiyet Başkanı Emekli Öğretmen Ahmet Öncü,Yeşil Bor Gazetesi adına Kıvanç Şimşek,Borhaber.net Editörü Dâhi Gedik,NTV Genel Müdürü Kerem İşkan, Foto Yüksel Sahibi Yüksel Erdoğanöz,Bor Merkez Köy ve Kasabaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Yılmaz,TRT Bor Muhabiri Fuat Özkan, Bor’da Sabah Gazetesi adına İsmet Ünver,Cumhuriyet Gazetesi Niğde Muhabiri Mehmet Demirtaş katıldılar.



Editör: TE Bilişim