Ülkücüler Niğde Ünivsitesinde son zamanda Ege Üniversitesinde  Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bölücüler tarafından  şehit edilmesinin ardından dün de Niğde Üniversitesi'nde kavga çıkmıştı. 

Bu olayların ardından Niğde Ülkü Ocakları Niğde Üniversitesinde bir araya gelerek; Ferman Başbuğun, Fakülteler Bizimdir" sözünü düstur edinerek Niğde Üniversitesine bağlı fakültelerde gövde gösterisi yaptılar. 


Konu ile ilgili Niğde Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklama da; Bozkurtlar Niğde Üniversitesi'nde bölücü hainlere yer olmadığını bir kez daha gösterdi.

Üniversite teşkilatı bütün fakülte ve kantinlere girerek, "Ülkücüler Bu Ülkenin Teminatıdır. Biz Hep Buradayız, Varız, Varolacağız. Ülkücüler Varoldukça Yüreğinizi Ferah Tutun." mesajı verdiler.  Niğde Ülkü Ocakları teşkilatlandırma birim başkanı Tuğşat Ertuğrul Kileci yaptığı konuşmalarda;

Türk miilliyetçisi ülkücülerin, bu ülkenin vatandaşı olan hiç kimseyle bir sıkıntılarının olmadığını, Türk'ü Kürt'ü Laz'ı Çerkez'i ile herkesin bu memleketin ayrılmaz birer parçası olduğunu. Birlik beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere inat her zaman daha çok kucaklaşacaklarını, sıkıntılarının sadece bölücülerle ve vatanı bölmek isteyenlerle olduğunu belirtti.

Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu rahmetle ve dualarla yad edildi. Daha sonra üniversite teşkilat Başkanı Oğuzhan Üzel ülkücü yemini ettirerek yılmadan yıkılmadan başaracağımızı yüksek sesle bir kez daha hatırlattı.





Editör: TE Bilişim