ODTÜ Koleji öğrencileri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ettiler. Başkan Akdoğan'a çeşitli kurum ve kuruluşlardan ziyaretler devam ediyor.




 

Sosyal Bilgiler dersi kapsamında öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Akdoğan'ı ziyaret eden öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle cevaplayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye meclis salonunda ağırladığı öğrencileri yerel yönetimler konusunda bilgilendirdi.


ODTÜ Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgi edinmek ve yerinde görmek amacıyla Niğde Belediyesini ziyaret etti. ODTÜ Koleji Müdürü Aydın Akbaş, sınıf öğretmenleri Sema Aydıner ve Derya Alanbay ile birlikte sosyal bilgiler dersi kapsamında belediyeyi ziyaret eden öğrenciler Niğde Belediye başkanı Faruk Akdoğan'a hazırladıkları soruları yöneltti. Miniklerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediyenin hem üst yapı projelerini hem de sosyal projelerini çocuklara anlatarak bilgilendirdi. Sosyal Bilgiler dersini Belediye Meclis Salonunda uygulamalı olarak yapan öğrenciler, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile fotoğraf çektirerek teşekkür ettiler.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaretler Devam Ediyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun mesaisine rağmen ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a kurum, kuruluş ve vatandaşlardan ziyaretler devam ediyor. Yoğun mesaisinin yanı sıra Belediye'de ziyaretleri de kabul eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı, ÇİMSA Fabrika Müdürü Adnan Güven ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Belde Belediye Başkanlarından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ziyaret

Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ve Keçikalesi Kasabası Belediye Başkanı Şamma Öztürk beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Niğde Anadolu Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubundan Başkan Akdoğan'a ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Niğde Anadolu Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu üyeleri Selim Aşıkgil, Tolga Özkan, Ahmet Dursun Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a yeni dönemde başarılar dileyerek çiçek takdim ettiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ÇİMSA Fabrika Müdürü Adnan Güven'e, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı'ya ve Keçikalesi Kasabası Belediye Başkanı Şamma Öztürk'e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.


 

 

Editör: TE Bilişim