Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Kadınların her zaman hatırlanması gerektiğini ve sadece belirli bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek bütün kadınların 08 Mart dünya kadınlar günü kutladı.
 
Erat açıklamasında, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kadınların sorunlarını hatırlaması, çözüm yollarının bulunması ve yapılan uygulamaların gözden geçirilmesi için önemli bir fırsattır.
Bir ülkenin çağdaşlığının ve gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınların toplumsal ve siyasal yaşamda sahip oldukları konumdur. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarda bulunduğu bir gerçektir.
Türk Milleti, var oluşundan bu yana kadın konusunda hassasiyetini hep korumuş, kadına olan saygısını bütün zeminlerde göstermiştir. Milletin temel taşı olan aile birliğinde en önemli unsur kadınlar olmuştur.
Kadınlarımızın itibarlı, yüksek seciye ve kabiliyetiyle kendilerini ifade etmeleri, özgüven içinde yaşamalarını sağlamak zorundayız. Siyasette, ticarette ve hayatın her alanında var olmalarını temin etmeliyiz.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, bütün  kadınlarımıza  sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim