Bor Belediyesi yol ve kaldırımı eski ve bozulmuş olan 50. Sokakta Belediyece yapılan yeni Kültür Merkezi Binası önünde  yol ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

 Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafında yaklaşık 7300 metrekare beton parke döşeyerek kaldırım ve yolunu parke kaplama yapıyor.

 Erat; “Bor merkezi ve mahallelerde hizmet gitmemiş cadde ve sokak kalmayacak”

 Bor’da kaldırımsız cadde ve sokak kalmamasını hedeflediklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, havaların iyileşmesi nedeniyle çalışmalarımıza hız verdik. Şehrimizin daha yaşanabilir kent olması yönünde projelerimize her anlamda hızla devam ediyoruz. Kentimizin her mahallesini programımıza aldık. Bor merkezi ve mahallelerde hizmet gitmemiş cadde ve sokak kalmayacak. Sırasıyla önümüzdeki günlerde bunları gerçekleştireceğiz..

 Başkan Erat; “Halkımızın rahatı ve Bor’un çehresinin gelişmesi için gayret gösteriyoruz.” 

 Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Bor ilçemizde son günlerde elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğal gaz hatlarının tamamlandığı noktalarda birçok cadde ve sokağın yeniden kaldırım ve yol ihtiyacı olduğu bir gerçek. Belediye olarak kent merkezi ve mahallelerimizin öncelikli sorunlarını çözerek yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluğu için gayret gösteriyoruz.” dedi.







Editör: TE Bilişim