Bor Belediyesi , ilçemiz İftiyan mahalle'sindeki çalışmalarına devam ediyor.


Kentin her konuda hizmet alabilmesi için ilçedeki mevcut bütün mahallelerine hizmet götürmeye devam eden Bor Belediyesi çalışmalarına İftiyan mahallesinde devam ediyor.


Park ve ağaçlandırma kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Bor Belediyesi , İftiyan mahallesindeki mevcut çocuk oyun park alanını yenileyerek modern ve tehlike arz etmeyen bir oyun sahasını mahallelinin hizmetine sundu.Yapılan bu çalışmaların ardından  İftiyan mahallesi yeşillendirme çalışmalarına başlayan Bor Belediyesi , ağaç dikimleri ile İftiyan mahallesinin çehresini değiştiriyor.


İlçenin çehresini değiştirecek  büyük projelere imza atmaya devam edeceklerini dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , ilçenin her mahallesine hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.


Erat , İftiyan mahallemizin çehresini değiştirebilmek için ekibimizle birlikte bir çalışma programı belirledik.İlk olarak çocuk oyun park alanını yeniledik ve hemen akabinde ağaçlandırma çalışmalarımıza başladık. Başkan Erat , artık mahallelerimiz modernleşiyor bununla beraber ilçemiz markalaşıyor.Bizim hedefimiz ilçemizi yaşanabilir modern bir kent haline getirmek.Bu doğrultuda çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getiren Erat , bizler insanlarımızın hizmetkarıyız ve insanlarımıza hizmet etmeye devam  edeceğiz dedi.Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir Bor inşaa ederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Erat,"Sokakta, belediyede, nerede olursak olalım vatandaşlarımızın istekleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız" diye konuştu.
















Editör: TE Bilişim