Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Nadir Nadi Tanrıkulu başkanlığında ziyaret ettikleri  Belediye Başkanı Akdoğan’dan hem istekleri oldu hem de bugüne kadar aldıkları destekler için teşekkürlerini sundular.  
Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nadir Nadi Tanrıkulu; “Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Spor kulübümüze yaptığınız desteklerin yanı sıra engellilerimiz için ortaya çalışmalar için de teşekkür ederiz. Belediye’ye yapılan asansörde dahil. Bu konuda çok duyarlıyız. Gittiğimiz her kamu kurumunda istiyoruz ki rampalarıyla asansörüyle bizim engellerimiz ortadan kalksın isteriz. Bu konuları ilk Belediye Başkanı Faruk Akdoğan halletti. Bunun için teşekkür ediyoruz. Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak bu yıl zor bir gruba düştük” dedi. 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Bu konudan kimsenin şüphesi olmasın. Dernek yönetimi kutsal bir görev. Karşılığı olmadan çalışılan bir görev olması bakımından önemli. İnsanların bu konularda özverili olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle dernek yönetimini kutluyorum. Her zaman engellilerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Engellilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Örneğin özel halk otobüslerine engellilerimizin de binebileceği şekilde özelliklere sahip araç getirilmesini istedik. Şu anda altı araç geldi. İnşallah önümüzde ki günlerde tüm araçlar yenilenecek. Artık engellilerimizde dolmuşlarda rahatlıkla yolculuk yapabilecekler. Diğer yandan Belediye içerisine asansör yapılması gerekli bir konu idi. Yapmamız gerekenler. Dolayısıyla görevimizi ne kadar çok yerine getirirsek, halkımızı o kadar çok mutlu etmiş oluruz. 20 yıllık 4 katlı bir belediye binasında bugüne kadar bir asansörün olmaması üzücü. Engellilerimiz için yapmamız gereken ne varsa bunları yapacağız” şeklinde konuştu. 
Belediye binasına asansör yapılmasını sağlayan Başkan Akdoğan’a teşekkür eden Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Aydın Yıldırım; “daha önce belediye binasının üst katlarına çıkmak için kucaklarda dört kişiyle taşınıyorduk. Bizler için çok büyük bir olay asansörün yapılması. Şimdi çok rahat bir şekilde asansörle belediye binasının üst katlarına çıkıyoruz. Ziyaretimiz de asansörü kullanarak gerçekleştirdik. Şahsım ve tüm engelli arkadaşlarım adına Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim