Niğde'de sağanak yağış: Caddeler göle döndü Niğde'de sağanak yağış: Caddeler göle döndü


Niğde merkezde ikamet eden doğuştan engelli 18 yaşındaki Mehdi Caferi’ye Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu sayesinde hayırseverlerin desteğiyle kısa sürede temin edilen akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın sevincini yaşadı.


Niğde Belediyesinde görevli ve Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu gönüllüsü İsmail Tekin, dünyayı iyilik kurtaracak platformu olarak Niğde’de 2 yıldır hizmette bulunuyoruz. Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu olarak sayısını hatırlamayacağım kadar çok kişiye hem yardım hem de böyle engelli arkadaşlarımıza akülü araba sahibi olmalarına vesile olduk. 2 yıldır Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu olarak böyle ihtiyaç sahibi engelli arkadaşlarımızın tekerlekli akülü arabası olmalarına vesile oluyoruz. Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu olarak engelli vatandaşlarımızdan kısa tanıtım videosu alarak platformumuzda paylaşıyoruz, platformumuzda hayırseverlerimizin de desteğiyle engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize engelli ve akülü araba alarak bunlara destek oluyoruz. Ben buradan bütün hayırseverlerimize cani gönülden teşekkür ederim” dedi.


İki yıldır engelli ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını hayırseverlerin desteğiyle sürdürdüklerini belirten Tekin; “Dünyayı İyilik Kurtaracak Yardımlaşma Platformu olarak bugüne kadar 10 engelli kardeşimize akülü araba alarak bu kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olup onları sevindirdik. Biz bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Ben Niğde Belediyesinde İtfaiye Müdürlüğünde çalışıyorum. Böyle engelli kardeşlerimizi gördüğümden vicdanen rahatsız oluyorum ve bir video çekip platformumuza atıyorum. Platformumuzdaki hayırseverlerin desteğiyle engelli kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Böyle engelli kardeşlerimize bazen bir elimizi uzatmamız bile yetiyor. Ben buradan başta Patform yöneticimiz Mustafa Şahin beye ve engelli kardeşlerimize her daim desteklerini ve hayırlarını esirgemeyen Burcu Çoşkan ve Ailesi, Canan Üstündağ, Kaplan Ailesi, Alim Tok, Öznur Özkul, Fevzi İlci, Aydın Gürcan, Recep Taşar, Ercan ve Habibe Eminovski, Ali Örenç, Harun Çardak, Özgür Gürbüz, Metin Orhan, Hatice Demirtaş, Samet Çınar ve Ender Çevik isimli hayırseverlerimizi teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim