Niğde’de faaliyet gösteren, dernek, birlik, oda, STK kuruluşları ile AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’in buluşmaları devam ediyor.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine 1 hafta kala Başkan Özdemir, 24 Mart 2019 Pazar günü önce Elmalılılar daha sonra Çınarlılılar ile geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katıldığı coşkulu toplantı da, geleceğin Niğde’si ile ilgili düşüncelerini, yapmak istediklerini, halk ile ilişkilerini, katılımcı bir belediyecilik konusundaki görüşlerini anlattı.

Başkan Özdemir ve eşine sevgi gösterileri, coşkuları, bağırlarına basmaları görülmeye değerdi. Her bir karesinde heyecanı, duyguyu yansıttılar.
Emrah Özdemir programlarda şunları ifade etti: ‘’Büyüyen Şehir Niğde Projelerimizi hayata geçirmek için bu güçlü desteğiniz için hepinize öncelikle çok teşekkür ediyorum. Artık Niğde için Kentsel dönmüşüm değil, yeşil dönüşüm planlıyoruz. Ailenizle vakit geçirebileceğiniz, nefes alabileceğiniz yeşil alanlar planladık. Bunları hayata geçireceğiz inşallah. İlimizde yaşanan trafik sorunlarını kökten çözeceğiz. Biz planlarımızı 500 bin kişi yaşayacak şekilde yapıyoruz. Bunun için üzerinde çok çalıştığımız projelerimizi hayata geçirmek için son 6 gün kaldı. Bugüne kadar bizlere desteklerinizi esirgemediniz, AK Belediyeciliğin ülkemizde şehirlerimizi hangi konumlara getirdiğini görüyorsunuz. 31 Mart, Beka sorunu yaşatanlara kuvvetli bir tokat olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz sizden. Bu seçimler sadece yerel seçim değil, aynı zamanda batının yakından takip ettiği ve AK Parti’nin kaybetmesi için bekledikleri bir seçim olacaktır. Ben bu coşku ve heyecanınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağolun, var olun’’ dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim