Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık Dernekler federasyonundan yetimlere bayramlık

Emniyet Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Niğde POMEM Müdürü Mehmet Kemal Arısoy ve beraberindeki polisler Niğde Valisi Yılmaz Şimşek makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Şimşek, Ülkemizin ve ilimizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan tüm emniyet teşkilatımızın 176’ncı kuruluşu yıldönümünü kutlar görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

İlimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan emniyet mensuplarımıza Niğde halkı da gönülden her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam ettiğini ifade eden Vali Yılmaz Şimşek; ‘‘Polisimiz, bizlerin huzurunun, güvenliğinin teminatıdır. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suçu önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri ifa etmektedir. Vicdanların işlemediği yerde polis devreye girmekte, huzurun bekçiliğini yapmaktadır. Zor şartlarda, canını ortaya koyarak, cesaret ve yiğitlikle mücadele etmektedir. Milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile görevini yerine getirmektedir. İlimizde de Emniyet müdürümüzün sevk ve idaresinde ilimizin huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan emniyet mensuplarımıza Niğde halkı da gönülden her türlü desteği vermiş ve vermeye de devam etmektedir. Ve bu birliktelik ve motivasyon sayesindedir ki ilimiz büyük bir asayiş sorunu olmayan bir huzur kenti durumundadır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim