Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Niğde Başkanlığı 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu düzenlendi.

Mevcut Başkan Nejdet Kafalı düzenlenen 2. Olağan Seçimli Genel Kurulda yeniden TEMAD Niğde İl Başkanı Seçildi. Sungurbey İş Merkezinde bulunan Niğde Başkanlığında yapılan seçime TEMAD Genel Başkanı Yardımcısı Murat Ayan, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Güney, TEMAD Niğde Şubesinin 78 üyesi katıldı.

TEMAD Niğde İl Başkanı seçilen Nejdet Kafalı üyelere teşekkür ederken yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Yaklaşık 35 bin üyeden oluşan ve Türkiye'nin en büyük derneği olan TEMAD Niğde İl Başkanlığı olarak öncelikle beni ve yönetim kurulumuzu bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. 2018 yılında toplam 98 şubesi olan derneğimizin 97. şubesi olarak açıldık. Kısa sürede oluşumumuzu tamamlayarak çalışmalarımıza başladık. Dernek olarak faaliyetlerimize bundan sonra da aynı heyecan ve sorumlulukla devam edeceğiz. Derneğimiz kamu yararına çalışan dernek statüsünde olup çeşitli sosyal faaliyetleri de yürütmektedir. Dernek üyelerimizle birlikte yine huzurevleri ziyaretlerimiz, sevgi evleri ziyaretlerimiz ve öğrencilerimize yardımlarımız devam edecek. Yaptigimiz faaliyetlerde bizlere desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve gönüllülük esasına göre çalışarak derneğimizi büyüten ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan yönetim, denetim ve disiplin kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Fahiş Bilet Fiyatına Sıkı Denetim Fahiş Bilet Fiyatına Sıkı Denetim

Nejdet Kafalı, Başkan Özdemir'i unutmadı

TEMAD Niğde İl Başkanı Nejdet Kafalı, dernek çalışmalarını yürüttükleri Sungurbey İş Merkezinde kendilerine tahsis edilen dernek binası için Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim