Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

Niğde Elmalı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü Şahinali mahallesinde bulunan dernek binasında dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda iki başkan adayıyla girilen seçimde üyelerinin yüzde 70’inin oyunu alan İlhanlı mahallesinin sevilen simalarından Salih Açıkgöz Dernek başkanlığına seçildi.

Elmalı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı seçilen Salih Açıkgöz; “ yapılan dernek başkanlığı seçimlerinde bizlere destek veren veya vermeyen tüm dernek üyelerimize teşekkür ederim. Biz Elmalı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Niğde’de en çok üyesi bulunan dernekler arasında 3’üncü sırada yer alıyoruz. Elmalılar Derneği olarak ilimizi ve köyümüze tanıtmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Elmalılar derneği olarak yaz ayının da köyümüzde elmalılar köyü festivali düzenleyeceğiz. Ayrıca dernek olarak birçok sosyal faaliyette, etkinliklerde köyümüzü ve derneğimizi tanıtmaya çalışacağız. Öte yandan dernek olarak yardıma muhtaç olan köylülerimize yardımlarda bulunmak için birçok projeler düzenleyeceğiz ve onların yanında olmaya çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim