Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, yaptığı yazılı açıklamada, üyelerine sendikacılık faaliyetlerinin yanı sıra kariyer gelişimleri için çeşitli imkanlar sunduklarını belirtti.
 
Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen eğitim kurumlarında müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavları için bir kitap hazırlattıklarını dile getiren Özüdoğru, Türkiye’nin entelektüel birikimi ve aynı zamanda en nitelikli örgütü olan Eğitim-Bir-Sen olarak toplu görüşme masası kazanımları, kurum idari kurulu kazanımları yanında üyelerimizin kariyer gelişimine de önem veriyoruz. Eğitim-Bir-Sen olarak, eğitim kurumlarında müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavlarına hazırlık kursları açarak, doküman desteği sağlayarak üyelerimize katkı sunuyor ve hizmet üretiyoruz. Somut hizmetlerimizle hizmet sendikacılığımızın slogan olmadığını da aynı zamanda ortaya koyuyoruz” diye konuştu.
 
Üyelerine yönelik “Eğitim Kurumları Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık” kitabı çıkardıklarını vurgulayan Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Özüdoğru, “Kitap, üyelerimizin eğitim kurumu yöneticilik sınavlarına hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirmesine yardımcı olmak amacıyla sınavın kapsamına uygun olarak hazırlandı. Bu kaynak, müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavlarında yer alan konu dağılımını kapsamaktadır. Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı sınavları için tek bir kaynak hazırlanmasının sebebi, bu iki sınav için hazırlanan soruların ortak konulardan çıkmasıdır. Her iki sınav için hazırlanan soruların konu dağılımında Mevzuat, Türkçe-Dil Bilgisi ve Resmi Yazışma konuları ortak olup bu konular her iki sınavın yüzde 75’ini oluşturmaktadır” dedi.
 
Sınava girecek üyelerin kitabı Niğde şubesinden veya ilçe temsilciliklerinden alabileceklerini hatırlatan Özüdoğru, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yöneticilik sınavlarına girecek üyelere başarılar diledi.
 
 
Editör: TE Bilişim