Doğru Yol Partisi (DYP) İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve Niğde İl Başkanı Zekeriya Özbek, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Aydoğan ve Teşkilat Başkanı Ahmet Özbek Memleket Partisi Niğde İl Başkanı Aynur Balkır ve yönetimini ziyaret etti.

Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor Merkezim Her Yerde Projesi ile Köy Okullarında Etkinlikler Yapılıyor

Memleket Partisi Niğde İl Başkanlığında bir araya gelen Balkır ve Özbek, güncel siyasi atmosferi değerlendirerek parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Memleket Partisi Niğde İl Başkanı Aynur Balkır, ziyaretlerinden ötürü DYP İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve İl Başkanı Zekeriye Özbek'e teşekkür ederken, şunları söyledi; "Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin liderliğinde memleket için çalışıyoruz. Demokrasi ve adaletin hakim olduğu geleceğin Türkiye'sinde siyasi partileri ayrımın değil farklı bakış açılarının temsilcisi olarak kabul ediyoruz. Bu vesile ile DYP İl Başkanı Sayın Özbek'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

DYP İç Anadolu Bölge Koordinatörü ve Niğde İl Başkanı Zekeriya Özbek, Memleket Partisi Niğde İl Başkanı Aynur Balkır'a ortak hedeflerinin daha mutlu, huzurlu ve adaletli bir Türkiye olduğunu söylediği konuşmasında şunları söyledi: "Yaşanabilir Türkiye için demokrasi ve adalet hassasiyeti bulunan tüm bileşenlerin bir araya gelmesi zaruridir. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için bugün Aynur başkanımla görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim