Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Obruk Köyü’nde otomobil satın almak için Ereğli ilçesine doğru yola çıkan Murat Altındağ 45 bin lira değerinde altın ve 3 bin lirası olan çantayı kaybetti. Altın ve paralarını tekrar bulamayacağını düşünen Murat Altındağ, umudunu yitirmek üzereyken çantayı bulan duyarlı vatandaş Saadet Yeşil sahibine teslim etti.

Olay, Ereğli ilçesi Kuttören Mahallesi'nde meydana geldi. Çantanın sahibi Murat Altındağ, eşiyle birlikte otomobil satın almak için Ereğli ilçesine başka bir araçla yola çıktı. Yol güzergahında Kutören Mahallesi'ndeki bir marketin önünde durup alışveriş yapan Altındağ, daha sonra yoluna devam etti. Altındağ, bölgeden ayrıldıktan kısa bir süre sonra mahalle sakinlerinden Saadet Yeşil, marketin önünde içinde yaklaşık 45 bin lira değerinde olan 9 adet Cumhuriyet altını, 5 adet yarım altın, 11 adet çeyrek altın ve 3 bin TL bulunan küçük çanta buldu. Yeşil, market sahibiyle görüştüğünde bir müşterinin düşürmüş olabileceğini öğrenince durumu muhtar Özcan Kardaş'a bildirdi.
Bu sırada Altındağ, çantayı düşürdüğünü fark etti ve ardından aramaya başladı. Kutören Mahallesi'ne geri dönen Altındağ, market sahibiyle görüştüğünde çantayı Saadet Yeşil'in bulduğunu öğrendi. Ardından da Saadet Yeşil, muhtar Özcan Kardaş eşliğinde çantayı Altındağ'a teslim etti. (Haber Merkezi)

Av sezonu kapandı Av sezonu kapandı
Editör: TE Bilişim