Niğde’nin Altunhisar ilçesinde doktor olmak isteyen başarılı öğrencilere Altunhisar devlet hastanesinde doktorluk mesleği ile ilgili teorik ve pratik eğitimler verildi. Doktor olmak isteyen öğrencilere verilen eğitimleri ilçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar’da takip etti.

Doktor olmak isteyen başarılı öğrencilere İlçe Devlet Hastanesinde doktorluk mesleği ile ilgili teorik ve pratik eğitimler verildiğini belirten ilçe Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, “doktor olmak isteyen başarılı öğrencilere İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Huzeyfe Güler tarafından doktorluk mesleği ile ilgili bilgiler verilerek öğrencilere pratik olarak dikiş yapma teknikleri öğretildi” dedi.

İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Huzeyfe Güler ise doktor olmak isteyen öğrencilerde tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi; “Hekimlik, evrendeki en değerli varlık olan insana ve insanın en değerli varlığı olan sağlığına hizmet eden onurlu bir meslektir. Tarihin her döneminde olduğu gibi gelecekte de hekimlik, en fazla ihtiyaç duyulan meslek olmaya devam edecektir" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim