CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ın Anneler günü ile ilgili kutlama mesajı ;

 

Üzerinde yaşadığımız; dün atalarımıza, bugün bizlere ve yarın evlatlarımıza ev sahipliği yapan dünyamızda yaşamış, yaşayan ve yaşayacak olanların varlık sebebi Annelerimizin günü bugün…

 

Sevgi ve şefkatle fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu unutmamalı ve özümsemeliyiz.

 

Yaşamlarıyla, hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Hayatla aramızdaki en güçlü bağdır, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır.

 

Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, dünya sorunlarına duyarlı, insan sevgisi ile dolu, barış kültürünü özümsemiş, uygar bireyler olarak yetişmelerini sağlamak öncelikle annelerimizin sorumluluğundadır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle;

 

Evlatlarını Kucaklayamamanın Hüznünü Yaşayan, Yüreği Yaralı Tüm Şehit Annelerine Minnet ve Şükranlarımı Sunuyorum. Onlar, Ölümsüzlüğe Uğurladığımız Kahraman Şehitlerimizin Bizlere Emanetidir.

 

Yaşamımızın, doğumdan ölüme kadar, her anında varlıklarıyla onur duyduğumuz, ihtiyacımız olduğunda, desteğini ve ilgisini esirgemeyen, eğiten,yetiştiren, bizi biz eden sevgi ve şefkatini karşılıksız veren fedakar annelerimizin anneler gününü kutluyor, herkese anne sevgisi ile dolu bir ömür diliyorum.

 

 

 

Editör: TE Bilişim