İstanbul Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama nedeniyle, sanatçı Derya Uluğ’un, Elma Festivali kapsamında Niğde’de verdiği konser yarıda kesildi.

Niğde Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda, hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların olduğuna dikkat çekilerek, “Niğde Belediyesi olarak hain saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” denildi.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı gerçekleştirildi

2. Hasat Günleri –Elma Festivali kapsamında sanatçı Derya Uluğ’un verdiği konserin, İstanbul’daki saldırı nedeniyle yarıda kesilmesine karar verildiği belirtilen açıklama şöyle:

 “Niğde Belediyesi olarak 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlediğimiz Elma Festivalimizin ilk günü coşkulu bir şekilde yoğun katılımla gerçekleşmişti.  İkinci günün sonunda sanatçımız Derya Uluğ’un Niğdeli hemşehrilerimizle buluştuğu konser esnasında, İstanbul’da bir patlama meydana gelmesi ve bu patlamada hayatlarını kaybeden ve yararlanan vatandaşlarımızın olması nedeniyle konserin yarıda kesilmesine karar verildi.

Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden bu tür saldırıların asla amacına ulaşamayacaktır.

Niğde Belediyesi olarak ilerleyen günlerde, vatandaşlarımızı farklı etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim