Niğde Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında mahalleler iftarda buluşuyor programının 8.sini, Dere mahallesi Horasan sokakta yaptı.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katıldığı iftar programında milletvekili Özegen ve başkan Akdoğan  masaları dolaşıp vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti. ‘İftar Sofrası’na mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Dere Mahallesi Horasan sokakta kurulan iftar sofrasına, İnönü, Şehitler ve Dere mahallesi sakinleri de katıldı.

Bu yıl başlattığı uygulama ile mahallelerde iftar sofrası kurulmasını sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Mahallelerde gerçekleştirdiğimiz ve her kesimden insanımızın katılımını sağladığımız iftar programlarımız ile bu yıl Ramazan Ayının verdiği birlik beraberlik duygusunu hep beraber yaşadık. Bu güzel uygulamamızı gelecek yıl daha da genişleterek devam ettireceğiz. Yaklaşan kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; "Niğde Belediye Başkanımız sosyal belediciliğin bütün gereklerini harfiyen yerine getiriyor. Niğde belediyeciliğin bütün alanlarında ilkleri 6 yıldır yaşıyor. Hizmet vatandaşımızın ayağına gidiyor. Mahallelerde kurulan iftar sofraları ile arkadaş dost komşu genci yaşlısı hep bir arada iftar yapıyoruz. Allah ramazan ayında tuttuğunuz ve tutacağınız oruçlarınızı kabul etsin. Yaklaşan kadir gecesinin de edilecek hayır dualarınızı kabul etsin. Kadir geceniz şimdiden mübarek olsun" şeklinde konuştu



http://www.borhaber.net/guncel/dere-mahallesinde-iftar-sofrasi-h17305.html

Posted by Bor Haber on 10 Temmuz 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim