Bütün Türkiye'de olduğu gibi Denizli deki Niğdeli hemşerilerimizin oluşturduğu Denizli Niğdeliler Derneği  Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir'in anısına Denizli ilinde vatandaşlara lokma dağıttı. 

Denizli Niğdeliler Derneği Başkanı Fatih Akbaş başkanlığında Denizli şehir merkezinde yapılan lokma dağıtımı ardından Şehidimiz Ömer Halisdemir için dualar edildi. 

Denizli Niğdeliler Derneği Başkanı Fatih Akbaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada;  "Milli birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan bu günlerde millet olarak çok büyük acılar yaşadık. 15 Temmuz günü vatanımıza milletimize hain ve menfur bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Milletimizin bağrına saplanmaya çalışılan bu hançer  topyekün olarak halkımızın inancı ve azmi sayesinde engellenmiştir.

Başta 15 temmuz günü darbeci  generali alanından vurarak darbeye gerekli cevabı veren şehidimi z ve aynı zamanda hemşehrimiz  P.Asb.Kd.Bçvş. Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ülkemize bu acıları yaşatanların en ağır bir şekilde cezalandırılmalarını temenni ediyoruz.

Bizler Denizli Niğdeliler Derneği olarak vatanımızın, milletimizin ve devletimizin sonuna kadar yanındayız. Bu vesileyle başta hemşehrimiz Ömer Halisdemir olmak üzere tüm şehitlerimizin şefaati ve ruhları için 5bin kişilik lokma hayrı tertip etmiş bulunmaktayız. Allah bir daha milletimize bu acıları yaşatmak isteyenlere fırsat vermesin.

Bu güzel organizasyonda standımızı ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Gürlesin'e, Türkiye Geridönüşümcüler Konfederasyonu Başkanı İmdat Aday'a, Denizli Geridönüşümcüler Derneği Başkanı Burhan Armutçu'ya, Denizli Niğdeliler Derneğimizin çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Bir olalım, iri olalım, diri olalım" dedi. 

Editör: TE Bilişim