Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Niğde Şubesi derneğin kuruluşun 25. Yılını Grand Otel’de düzenledikleri bir yemekle kutladılar.


Haber- Foto:  Gökhan ÖZBEK

ÇYDD Niğde’de 25. Yaşını büyük bir coşku ile kutladı. Grand Otel’de düzenlenen 25. Yıl yemeğine şube Başkanı Ahmet Server Işık’ın koordinatörlüğünde, CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan ve Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, İP Niğde Belediye Başkan Adayı Cem Yıldırım, Atatürkçü Düşünce Derneği Niğde Şubesi Başkanı Sevgi Özbek ve yönetimi ile çok sayıda seçkin davetli ve üye katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ahmet Server Işık, Derneğin bugüne kadar geldiği sürece gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarından bahsederek, bugün Türkiye’nin saygın bir sivil toplum örgütü haline geldiğini, binlerce kız öğrenciyi okuttuğunu, yüzlerce gençe istihdam sağladığını ve Atatürkçü düşünce yapısı içinde eğitim ve faaliyetlerine devam ettiğini belirterek katılanlara teşekkür etti.



Ahmet Server Işık’tan sonra gençlikten sorumlu yönetici Gökhan Özbek ise kısa bir konuşma yaparak, gençlik gelecektir, geleceğe yatırım yapmak için tüm büyükleri gençliğin önünü açmasını, siyasi partilerden sivil toplum örgütlerine kadar herkesin genç odaklı çalışmasını beklediğini ifade etti.



Gençlik Birimi Başkanı Batıkan Hergüner ise yaptığı konuşmada 4 yıllık bir komisyon olmalarına rağmen, Niğde’de ses getiren bir çok etkinliğe imza attıklarını ifade ederek, gelecekte Niğde’de daha büyük işler yapacaklarını ifade etti.



CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker ise kısa bir selamlama konuşması yaparak, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, kendisinin de bu tür örgütlerde aktif çalıştığını ve örgütlülük bilincinin her daim olduğunu ifade ederek, yapılacak olan yerel seçimlerde kazanması durumunda STK’lara daha fazla değer gösteren bir belediye inşa edeceklerini ifade etti.



Canlı müzik eşliğinde devam eden etkinlikte derneğe emeği geçmiş kişilere dernek yöneticileri tarafından teşekkür belgesi verilmesinden sonra 25. Yıl pastası hep birlikte kesildikten sonra kuruluş etkinliği sona erdi.

 







Editör: TE Bilişim