Cumhuriyetin Kuruluşunun 88. Yılı kutlama programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Futbol İl Koordinatörlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu HİF (Herkes İçin Futbol) işbirliğinde gerçekleştirilen küçükler halı saha futbol turnuvası sona erdi.

 

Turnuvanın final maçı 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulu ile Atatürk İlköğretim Okulu arasında oynandı. 4-4 beraberlikle biten maçta penaltılarla rakibini yenen 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Atatürk İlköğretim Okulu ikinci, Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.

 

Aktüel Kapalı Halı Sahada oynanan final maçının ardından gerçekleşen ödül töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, katılan takımlara teşekkür etti. Öğrencilerin dostça ve centilmence mücadele ettiklerini vurgulayan Durak, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen bu organizasyona katılan bütün takımlarımızdaki öğrencilerimiz bizlere dostça ve centilmence çok güzel maçlar izlettirdiler. Kazanmak veya kaybetmenin sadece bir sonuç olduğunu; sporun sevgi, dostluk, barış, kardeşlik kavramlarını içinde barındıran bir olgu olduğunu hissettirdiler. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler dağıtılarak ödül töreni sona erdi.



















Editör: TE Bilişim