CUMHURBAŞKANI KOLTUĞUNDA BİR BORLU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vahdettin Köşkü'nde çocuklarla buluştu.

Aslen Bor'lu olan Şükrü Emre Eren İstanbul'da Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu Ortaokulunda okumakta bugün 23 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı koltuğuna temsili olarak oturdu.

ÇOCUKLARIN GIDALARA ULAŞAMADIĞINI SÖYLEDİ. 

Niğde Valiliği Makamına ise Ceylin Bengi valilik makam koltuğuna temsili olarak oturdu.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları makamında ağırladı. Vali Şimşek’in makamını devrettiği Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ceylin Bengi, “Devlet okullarında, bazı ailelerin çocuklarının maddi durumu yeterli olmadığı için ihtiyaç duydukları gıdalara, yeterli miktarda ulaşamamaktadırlar” dedi. Bengi, “Bu çocuklarımıza haftada iki kez bile olsa süt, kuruyemiş ve benzeri gıdaların dağıtımını hedefliyoruz” diye konuştu.

Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

PARK YAPILMASINI İSTEDİ. 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları makamında ağırlayan Başkan Özdemir, makamını Emine Çetintürk Anaokulu öğrencisi 6 buçuk yaşındaki Eymen Güçlüer'e bıraktı.

Niğde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Eymen Başkan ilk talimat olarak, kendi okuluna yakın bir alana park ve oyun alanı yapılmasını istedi. Verilen talimatla hemen ilgilenen Park ve Bahçeler Müdürü İlyas Yağız, imar durumuna bakarak yakınlarda park alanı var ise çalışmaların başlayacağını arz etti.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, temsili koltuk devrinin ardından çocuklara hediye vererek onları öğretmenleriyle birlikte uğurladı.

Editör: TE Bilişim