Bu yıl Niğde'de kış çetin geçiyor. Geçmiş yıllara göre kar yağışı fazla oldu. Kar yağışının yoğun olduğu yerlerden birisi de Çiftlik İlçesi oldu. Çiftlik İlçesinde gerçekleşen yoğun kar yağışı sonrası  köyler ve ilçe merkezindeki bir çok yol  kapandı. Çiftlik Mahallelerinde de hayli fazla kar olmasından dolayı vatandaşlar zor anlar yaşıyor. 

Kar yağışının Niğde'de en çok gerçekleştiği Çiftlik ilçesinde kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Özellikle şehir merkezindeki  kar temizliğine Çiftlik Belediyesinin iş makineleri yetersiz kalıyor. 

Çiftlik Belediyesinin imdadına ise İl Özel İdare Müdürlüğü ve Bor Belediyesi iş makineleri yetişti. İl Özel İdare ve Bor Belediyesinin iş makinaları Çiftlik İlçesinde kar temizliği yapıyor. 

Çiftlik Belediye Başkanı İlçe merkezindeki temizlik çalışmalarını ise yakından takip ediyor. Başkan Serkan Güzel sosyal medyadan yaptığı açıklamasında; Hala hic durmadan devam ettigimiz karla mucadeleden kareler bizlere destegini esirgemeyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat bakanima ve İl Özel İdaresine ve Genel Sekreterimize, Meclis .Baskanima ve Valimize sahsim adima teşekkür  ediyorum" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim