Sedat Peker Niğde'ye gelmiş ve Şehit Ömer Halisdemir'in Bor Çukurkuyu kasabasındaki mezarını ziyaret etmişti. Niğde'den bu ziyarete yoğun bir katılım olmuştu. 

REKLAMI KİM YAPTI, KİM PARASINI ÖDEDİ, KİM İZİN VERDİ, KİM KALDIRTMADI?

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Niğde'ye gelmesi ve Ömer Halisdemir'in fotoğrafı ile birlikte reklam panolarında yer alması ulusal medya da tepki gösterirken Niğde'de sadece CHP Niğde İl Başkanı  Erhan Adem sosyal medya hesabından tepki göstermiş ve bu panoların kaldırılmasını talep etmişti. 

Günler geçti ve Mayfa lideri Sedat Peker ifşaatlara başladı. Son bir hafta yayınladığı videolar ile AKP iktidarını zor durumda bıraktı. 

İşte şimdi CHP İl Başkanı Erhan Adem'in uyarılarının doğruluğu ortaya çıktı. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem o zamanki yaşanan durumu hatırlatarak konu ile ilgili bir açıklama yapıp,  iktidarı hesap vermeye davet etti. 

CHP’Lİ ADEM, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA SEDAT PEKER BILBOARD’INI SORDU

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilgili konuşarak, iktidarı hesap vermeye davet etti.

15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir ile birlikte suç örgütü lideri Sedat Peker’in fotoğrafının yan yana koyulması ve Peker’in Niğde’ye gelişinin büyük billboardlardan duyurulmasına CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem 19 Temmuz 2019’da yaptığı bir paylaşım ile tepki göstermiş, “Bu mafya liderini Niğde’ye geliyor diye reklamını yapıp, afişlerini asacaksın, yanına da 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in resmini koyup özdeşleştireceksin. Aymazlığın bu kadarı olur! Ayıp ayıp, insan biraz olsun utanır” ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde Sedat Peker’e yönelik operasyonlar ve Peker’in videolu paylaşımlarının ardından, Genel başkanlık düzeyinden il başkanlarına, milletvekillerinden partinin tüm yöneticilerine kadar mafyaya karşı olduklarının altını çizen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, 2019 yılında dev bilboarda asılan Sedat Peker fotoğrafını bir kez daha hatırlatarak şunları söyledi:

“O DÖNEMDE BAKANLIĞIN İZNİ OLMADAN PANOLARIN KALDIRILAMAYACAĞI SÖYLENDİ”

“İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, 2019’da Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir’in fotoğrafının da bulunduğu, mafya lideri Sedat Peker ile yan yana olduğu görüntü, ‘Niğde’ye geliyor’ diyerek billboardlara reklamları yapıldığında büyük tepki koymuştuk. O dönemde bize İçişleri Bakanlığı’nın izni olmadan bu reklam panolarının kaldıramayacağı söylendi. Biz 2019’da neysek, şimdi de mafya bozuntularına ve mafyaya karşı aynı duruşu sergiliyoruz. Bize bu dönemde niçin öyle bir karar olduğunu ve niçin koruma altında olduğunun açıklaması yapılmalıdır.” dedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Niğde'ye Geliyor

Sedat Peker'in Niğde'ye gelmesi ve Ömer Halisdemir'in fotoğrafı ile birlikte reklam panolarında yer alması ulusal medya da tepki gösterirken Niğde'de sadece CHP Niğde İl Başkanı  Erhan Adem sosyal medya hesabından tepki göstermişti. 

Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir'de Sedat Peker ile bir kaç kez bir araya gelmişti. Soner Halisdemir Ak Parti'den Niğde Milletvekili adayı olmuştu. 


 


 

Editör: TE Bilişim