CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan Belediye-İş Sendikasına Nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, beraberinde örgütlenmeden sorumlu Başkan yardımcısı İhsan Kapkın ve Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cumali Canatan ile Belediye İş Sendikasını ziyaret ettiler.

 

CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, parti olarak emeği ve emekçiyi her zaman üstün tuttuklarını bunuda her platformda dile getirdiklerini belirtti. Başkan Baykan Belediye-İş Sendikasının Niğde’deki mücadelesini takdir ettiklerini, Niğde Şubesinin verdiği mücadelede her zaman partilerinin sendikanın yanında olacağını dile getirdi.

 

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ziyaretten çok memnun olduğunu, CHP Niğde Başkanlığının her kademesi ile sendikaya ziyarette bulunmasının emekçilerin gözünden kaçmadığını ve Sendika olarak siyaset, particilik değil sadece emek savunuculuğu yaptıklarını söyledi. Özkaymak “ Belediyede çalışan Onurlu insanların hakkını savunmak bizim için hayatımız boyunca unutmayacağımız kutsal bir görevdir ”dedi. Ziyarette Belediye-iş Sendikası Şube Mali Sekreteri Selçuk Özdemir, Şube Denetim Kurulu Raportörü Faruk Kirazcı ve Şube Denetim Kurulu Üyesi Ayhan Özdemir’de hazır bulundular.

 



Editör: TE Bilişim