Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç.Dr. Cevahir Uzkurt Müsiad (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Niğde Şubesini zitaret etti.

Yakın zamanda Niğde’deki kuruluşunu tamamlayarak  faaliyetlerine başlayan Müsiad Niğde Temsilciliğinin bu seferki ziyaretçisi Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç.Dr. Cevahir Uzkurt oldu.

Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ve yönetim kurulunun bulunduğu ziyarette önemli konular görüşüldü.

Müsaid Niğde Temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe kuruluştan bu yana yapılan faaliyetleri anlattı.

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç.Dr. Cevahir Uzkurt Müsiad'ın Niğde'ye önemli katkılar sunacağını ve Niğde'ye Müsaid'ın kazandırılmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettikten sonra şu ifadelere  yer verdi:
’’Müsiad Türkiye’de önemli hizmetlere, çalışmalara imza atan bir STK. Niğde’de Müsiad’ı kurmakla Niğde’nin geleceğine çok büyük bir katkı sağladığınıza inanıyorum. Değişen ve gelişen teknolojide yeni düşüncelere, yeni ufuklara ve bunları ortak bir akıl etrafında toplayacak birlikteliklere ihtiyacımız var. Niğde’nin ticaretinde yer alan işadamları tarafından kurulan Müsiad’ın projeler üretmede, Niğde’deki varolan büyük potansiyeli harekete geçirmede bir etken olacağını düşünüyor ve bu anlamda dinamo görevi göreceğinizi düşünüyorum. Bizler Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü olarak yapılacak her türlü güzel çalışmaya destek vermekten büyük onur duyarız. Ülkemizin gelişimine katkıda bulunulacak her çalışmaya destek vermek bizim görevimiz. Bizler bu makamları işgal eden değil, hizmet eden makamlar olarak gören bir anlayışa sahibiz. Niğde’de gerçekten çok çok büyük bir potansiyel var. Yatırıma teşvik edilen bir il ve çok büyük kaynaklara sahip. Bu kaynakları doğru kullanmak için ortak akıl etrafında toplanmaya ihtiyaç var sadece. Sizlerin bunu başaracağınıza gönülden inanıyor ve bu nezih ortamda beni ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.


Müsiad yönetim kuruluyla bir hatıra fotoğrafı çektiren Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç.Dr. Cevahir Uzkurt projelerde desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

Editör: TE Bilişim