Niğde Evleri mevkiinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan vatandaş canını zor kurtardı. Niğde’de son günlerde sayıları giderek artan cadde ve mahalle aralarında sürüler halinde başıboş dolaşan sokak köpekleri tehlike oluşturuyor.Uzun zamandır Niğde halkını tedirgin eden sokak köpekleri geçtiğimiz gün gece vardiyasına gitmek üzere evinden çıkan bir vatandaşa saldırarak hastanelik etti.

Özel bir fabrikada gece vardiyasında çalışan Ahmet Soylu, fabrika servisini beklediği sırada köpek sürüsünün saldırısına uğradı. Uzunca bir süre köpeklerle mücadele eden Soylu, kendi imkanlarıyla bir apartmanın girişine saklanarak köpekler tarafından parçalanmaktan son anda kurtuldu. Evli ve iki çocuk babası olan Soylu, gece vardiyasında çalıştığını belirterek, fabrikanın servis aracını beklerken köpek sürüsünün saldırısına uğradığını, elinden ve ayağında köpekler tarafından ısırıldığını söyledi.

10 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Bir apartmanın girişine saklanarak son andan kurtulduğunu ifade eden Soylu, yetkililerden başıboş köpeklerin toplanmasını isteyerek "Başka insanlar benim kadar şanslı olmayabilir" dedi. Niğde Evleri’nde köpeklerin sürü halinde gezdiğini ve vatandaşların çok tedirgin olduğunu ifade eden Soylu başından geçen olayı şu şekilde anlattı; " Bir fabrikada gece vardiyasında çalışıyorum. Gece saat 23.30 sıralarında servis durağına giderken yaklaşık 10 köpeğin saldırısına uğradım. Köpeklerden biri elimi diğeri ise ayağımdan ısırdı. Son andan köpeklerden kurtularak bir apartmanın girişine saklandım. Köpekler beni parçalayacaktı. Sonra servis aracı gelince fabrika gittim. İlk olarak fabrikada bulunan sağlık görevlileri müdahale etti daha sonra Niğde Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldum"

DİĞER İNSANLAR BENİM KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİR

Yetkililere seslenen Soylu, başıboş gezen köpeklerin toplanmasını istedi. Özellikle gece çalışan insanlar için köpeklerin büyük tehlike oluşturduğuna dikkat çeken Soylu; "Köpekler sürü halinde geziyor. Gece vardiyalı çalıştığımız için sıkıntıya düşüyoruz. Yetkiler biran önce bu köpekleri toplasın. Yoksa diğer insanlar benim kadar şanslı olmayabilir" dedi.

Kaynak: nigdemiz.com


Editör: TE Bilişim