Bor Altunhisar çevre yolu asfaltlamada kullanılan çakıl taşları, yeni yolun hizmete açılmasıyla birlikte trafikte tehlike saçarak kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor.



Bor-Altunhisar çevre yolu geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmaların ardından dökülen asfaltın yola tam olarak yapışmaması nedeniyle tehlike saçıyor. Özellikle yağışlı havalarda çakıl taşlarının yerinden çıkmasıyla araçların tekerleklerinden fırlayan taşlar birçok vatandaşın aracının camının ve farlarının kırılmasına neden oluyor. Taşıt sürücüleri ve taşıtların seyir halinde iken kazalara davet çıkarmakta olan çakıl taşlarından dolayı araç sürüş güvenliğinin de yitirildiği yolda tehlike devam ediyor.



Vatandaşlar geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmış olan Bor-Altunhisar çift gidiş ve gelişli bu yeni yolun trafik açısından daha güvenli olması yönünde yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Yaşanan önemli bir diğer sorununda yapılmış olan kavşaklar ve orta göbeklerin geniş olmasına rağmen buraya bağlantılı olan ana yolun bu kısımlarda viraj oluşmasıyla birlikte dar olması trafiği zorlaştırmakta ve iki aracın yan yana buradan geçişi sürücü ve taşıt yönünden tehlike arz etmektedir. Yetkililerin bu göbek kısımları bölgesinde dar olan yolların genişletilmesi gerekliliği konusunda şikâyetlerini dile getirdiler.


Yetkililerin, bir an önce asfalt yol üzerindeki çakıl taşlarının temizlenmesiyle birlikte dar olan göbek çevrelerinde ki tehlike arz eden mevcut yolların genişletilmesi yönünde taleplerini dile getirdiler.












Editör: TE Bilişim