Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin geleceği için siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Niğde'nin gelişmesi, güzelleşmesi ve geleceğe yönelik ortak adımlar atılması için ziyaret zincirini devam ettiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan birlik ve beraberlik adına ziyaretlerinde düşünce ve fikir birliği içerisinde Niğde'yi emin adımlarla ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getiriyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretleri kapsamında Niğde Eczacılar Odası Başkanı Nihat Öztürk ve yönetimini, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'yı ve Kamu-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş ve yönetimini ziyaret etti.

 

Toplumumuzun her katmanını ziyaret ediyoruz

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızı geziyoruz, dolaşıyoruz. Amacımız gayemiz bir düşünce paylaşımı. Ortak akılın ortaya koyacağı şekilde hareket etmek. Yapacağımız işlerle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Belediyemize bir düşünce talebi, proje tavsiyesi var mı bunları yerinde duymak ve görmek için. Diğer taraftan da belediyemizin uyguladığı çalışmalar arasında tasvip edilmeyen uygulamalar var mı ? Bunları duymak, görmek adına toplumumuzun değişik katmanlarını, sivil toplum kuruluşlarımızı hiç birini birbirinden ayırmadan ziyaret ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Herkese aynı mesafedeyiz

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bir açılım olsun amacı ve gayesi ile herkese aynı mesafede olduğumuzun gösterilmesi bakımından Cumhuriyet Halk Partisinden başlayıp, Milliyetçi Hareket Partisi Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisinden devam ederek, ayrım gözetmeden herkesin yanına uğruyoruz. Uğramaya devam edeceğiz. Amacımız gayemiz hizmetlerimizin hem kalitesini artırmak hem de ihtiyaç olan hizmet ne ise o hizmete öncelik tanımak. İhtiyaç olan hizmetin tespitini yapmak için çoğulcu yönetimi uyguluyoruz" dedi.

 

Makam mevkii gelir geçer

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Ziyaretlerimiz sadece bununla kalmayacak. Ziyaret ettiğimiz tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkanları ile yeniden bir toplantı düzenleyerek bir istişare, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı da yaparak Belediye olarak, Sivil Toplum Kuruluşları olarak, siyasetçiler olarak yol haritamızın belirlenmesi ve Niğde'mizde çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Seçimden önce beraber olduğumuz gibi seçimden sonra da beraber olmak, ziyaret etmek değerlendirmek adına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu şehir hepimizin, siyaset, makam mevkii bir şekilde gelir geçer ama hep beraber bu şehirde yaşamaya devam ederiz. Bu bakımdan düzgün çalışmak, faydalı olmak gerekir" şeklinde konuştu.

 

Niğde'de önemli çalışmalar yapıyorsunuz

 

Niğde için istek ve önerilerini dile getiren Eczacılar Odası Başkanı Nihat Öztürk; "Ziyaretlerinizden dolayı son derece mutluyuz. Başarılı olan çalışmalarınızdan dolayı da tebrik ediyoruz. Niğde'de önemli çalışmalar yapıyorsunuz. çalışmalardan son derece memnunuz" dedi.

 

Niğde dönüşümde ikinci dönemini yaşıyor

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Niğde için birlik ve beraberlik düşüncesinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Niğde'de önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın bu günden sonra da yapacağı hizmetlerde Belediye-İş sendikası olarak yanında olacağız. Niğde dönüşümde ikinci dönemini yaşıyor. Bu günümüzün yarınımızdan daha iyi olacağına inanıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş; "Yerelde siyasi farklılıklar göz önüne alınmaması lazım. Çünkü bu memleket bizim memleketimiz. Anamız, babamız burada doğmuş burada yaşamış, biz bu şehirdeyiz, çocuklarımız da bu şehirde olacak. Bunun için bu memlekette taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Biz de bir Sivil Toplum Örgütü olarak Kamu-Sen olarak Niğde'miz gelişmesi, güzelleşmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu konuda da herkesle iş birliği yaparız. Güzel bir birliktelik oldu. Gerçekleştireceğiniz koordinasyon toplantılarında da paylaşımlarımızı yaparız" dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim