Bor İlçemizde Haydar Özalp caddesi  Kasım 2010’ tarihinde Kapadokya Doğalgaz firması tarafından kazıldı, doğalgaz hattı döşendi ve asfaltlanmadan 7 aydır öylece duruyor.
Bor İlçemizde doğal gaz hattı döşeme çalışmaları hemen hemen sonuçlandı. Kimisine göre büyük rahatlık ve ekonomi, kimisine göre de Bor ilçemizin altına bomba döşendi. Biz işin burasında değiliz.
Bor İlçemiz Haydar Özalp caddesine geçtiğimiz yıl Kasım 2010 yılında doğalgaz hattı çekilmiş. Borular döşenmiş ve üzeri kapatılmış. Doğalgaz hattı için açılan çukurlar birkaç gün yada hafta da asfaltlanmasına rağmen burası sanırım unutuldu. 2010 yılı Kasım ayından beri Haydar Özalp Caddesi çukurdan geçilmiyor.
Cadde sakinleri önümüz kış belki ondan yapılmamıştır diye sabırla baharı beklemişler, ama bakan çeken yok. Arada bir Bor Belediye ekipleri çukurlaşan bölümlere mucur – kum dökmüşler ama yağışlarında fazla olması nedeni ile hemen ertesi gün yine aynı çukurlar meydana gelmiş.  
Vatandaş bu çukurların asfaltlama işinin, Kapadokya firmasının işi olduğunu,  ama kontrol eden, denetleyen, hesap sorması gerekenin de  Bor Belediyesi olduğunu belirtiyor.
 
Editör: TE Bilişim