Anadolu Gençlik Derneği Bor İlçe Temsilciliği, 31 Aralık’ta Mekke’nin Fethi programı düzenleyecek.


Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi, ezgiler ve sinevizyon gösterimi gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağı gecede, İlahiyatçı Mustafa UZUN, Mekke’nin Fethi ile ilgili bir konferans verecek. Program Özay Düğün Salonunda düzenlenecek.


Anadolu Gençlik Derneği Bor İlçe Temsilcisi Serdar Rıza KOYUNCU "Her yıl Anadolu Gençlik Derneği tarafından ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde Mekke’nin Fethi kutlanıyor. Biz de Bor’da her yıl Mekke’nin Fethi’ni kutluyoruz. Bu tür programlara insanlarımızın büyük ilgi gösteriyor. Biz burada inancımızın gereği olarak Mekke’nin Fethi’ni kutluyoruz. Yılbaşına alternatif olarak kutlamıyoruz" dedi.


Mekke Fethi’ni İslam tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Anadolu Gençlik Derneği Bor İlçe Temsilcisi Serdar Rıza KOYUNCU , "Mekke’nin Fethi, Fetih suresinin nazil olduğu gündür. Bugün fetih ruhuna muhtaç bir haldeyiz. İnsanımız her yönü ile fethe muhtaç. Zulüm altındaki tüm İslam beldeleri yeni Fatihler, Selahaddin Eyyubiler beklemektedir. Çünkü biliyoruz ki Mekke’nin Fethi’nden sonra fetih durmamış, bugüne kadar devam etmiştir ve devam ettirilmek durumundadır” dedi.


Anadolu Gençlik Derneği Bor İlçe Temsilcisi Serdar Rıza KOYUNCU “Mekke’nin fethi kutlaması Özay Düğün Salonunda yapılacak, gecemiz 19.00 başlayacak. Özay Düğün Salonu sahiplerine bize gösterdikleri bu imkan dolayısıyla şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ve tüm halkımızı bu muhteşem geceye iştirak edip feyiz ve bereketinde faydalanmalarını istiyorum” dedi.



Editör: TE Bilişim