Bor Belediyesi ilçe Merkezindeki Ahmed Kuddusi Mahallesinde yapılan Belediye Evlerinin yol, kaldırım ve çevre düzenlemesini yaparak site sakinlerinin kullanımına açtı.


Geçtiğimiz günlerde Bor’da Belediye tarafından yapımı tamamlanan Belediye Site Evlerinin kura çekiminin ve yönetim kurulu seçiminin yapılması ardından üyelere dairelerinin teslimi tamamlanan her biri 6 Blok, 7 kattan oluşan, toplam 252 dairelik konutların yol ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçemizde yapımı tamamlanan Belediye Site Evlerinde çalışmalarımızın büyük kısmını söz verdiğim süre içerisinde yapımını tamamladık. Burada belediye olarak yapılan çalışmalarımızda 8.000 metre kare alanlı beton parke taşı, 2000 adet beton bordür taşı, 500 metre küp beton ve yaklaşık 1200 metre kare asfalt yol ve çevre düzenlemesini tamamlamış bulunuyoruz. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde halkımızın mutluluğu için gerekli hizmeti kolaylaştırıp, ayağına getirmeye devam ediyoruz. Çünkü; halkımız güzel olan hizmetleri sahiplenmeye devam ediyor.

İşimiz Daha Yaşanabilir Bir Kent Yaratmak

Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizin ve bölgesinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda uygulanabilir kalıcı projeleri vatandaşımızın hizmetine sunmayı amaç edindik. Yaşanabilir kent dokusunu; alt yapılarını günden güne daha da iyileştirerek, insanların daha yaşanabilir bir kent olgusu içerisinde hayat bulmaları en büyük hedefimizdir. Halkımızın talepleri doğrultusunda; En büyük hedefimiz, işimiz daha yaşanabilir Bor kentini gelecekteki kuşaklara armağan etmek olacaktır.



Editör: TE Bilişim