Sivil Toplum Örgütleri; 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bor’da 30 Ağustos 2013 Cuma günü Saat 19.30’da yürüyüş için Bor Kaymakamlığı binası önünde toplanılarak, meşaleler, bayraklar ve marşlar söyleyerek fener alayı tertip edecekler


Bor’lular ve sivil toplum örgütleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşleri’ni gelenekselleştirerek binleri toplayan Bor’lular bundan böyle 30 Ağustos Zafer Bayramını da 30 Ağustos Tertip Komitesi programıyla kitlesel olarak kutlayacak. Niğde ve Bor bölgesinde yaşayan vatandaşlar kutlamalara katılımlarıyla destek verecek.


30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla;Niğde Bor’da 30 Ağustos 2013 Cuma günü Saat: 19.30’da yürüyüş için Bor Kaymakamlığı binası önünde toplanılarak, meşaleler, bayraklarla marşlar söyleyerek yürüyüş koluyla Bor Kaymakamlık Binası önünden başlayıp, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Ziraat Bankası önünden Eski Hükümet Meydanı, Belediye Caddesi ve İstasyon Caddesi üzerinden Bor DDY İstasyonu Meydanında “30 Ağustos Fener Alayı Yürüyüşü” düzenlenecek.


Tertip Komitesinden yapılan açıklamada:" Tüm Niğde, Bor’lu vatandaşlarımızı 30 Ağustos 2013 Cuma günü 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 91.Yılında Fener Alayı coşkusun da buluşmaya davet ediyoruz."denildi.


Program:


-30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla; Niğde Bor’da 30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 19.30’da yürüyüş için Bor Kaymakamlığında toplanma.


-Meşaleler, Bayraklar ve marşlar eşliğinde Bor Kaymakamlığı önünden saat; 19.45 başlayıp, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Ziraat Bankası önünden Eski Hükümet Meydanı, Belediye Caddesi ve İstasyon Caddesi üzerinden Bor DDY İstasyonu Meydanı Alanına yürüyüş.


-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunması


-Müzik Şöleni


-Havai fişek gösterisi



Editör: TE Bilişim