Niğde Belediye Başkanlığı girişimleri sonucu hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiği Niğde-Bor arasındaki şehir girişlerinden biri olan Bor Yolunda alt yapı çalışmaları tamamlanarak, asfaltlama çalışmalarına geçildi.


Bor yolu yapım çalışmalarında Niğde Belediyesi, Türk Telekom, MEDAŞ ve Doğalgaz Firması ekiplerince alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanarak asfaltlama çalışmaları başlatıldı.
Bor yolu genişletme çalışmalarının aksamadan hızlı bir şekilde tamamlanması için sürekli çalışmaları takip eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaların devam ettiği Bor yolunda incelemelerde bulunarak karayolları asfalt ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Niğde'ye yakışır bir yol olacağını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yolda çalışan ekiplere başarılı çalışmaların devam etmesi konusunda temennide bulundu.


Belediye Başkanı Akdoğan Bor yolunda incelemelerde bulundu


Bor yolunda alt yapısı tamamlanan bölümlerde başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bor yolu geçmişte dar olan ve mahvolmuş bir yolumuzdu. Bor yolumuzda başta doğalgaz, telekom, medaş ve belediye alt yapı çalışmalarını tamamladı. Daha sonra bor yolumuzun yüzündeki asfalt alındı. Dolgusu, temeli, alt köprüler, menfezler yapıldı. Bor yolumuzda hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Kısmet olursa Ramazan Bayramından önce Bor yolumuzun Bor'dan geliş güzergahını üç şeritli olarak ulaşıma açacağız. Bayramdan sonra da Bor yolumuzun diğer güzergahına geçerek bu sene içinde bitirilmesini sağlayıp Niğde - Bor arası üç şerit gidiş, üç şeritte geliş olan geniş bir yola kavuşmuş olacak. Niğde'mize hayırlı olsun. Bor yolu yapımında şantiyede çalışan tüm işçilerimize Allah kolaylık versin. Başarılı çalışmalar dilerim. Bor yolumuzun yapılmasında emeği geçen Milletvekillerimize, Valimize teşekkür ediyorum" dedi.



Editör: TE Bilişim