Bor Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen iftar yemeği de Bor'lu hayırsever iş dünyasını bir araya getirdi. İftar Yemeğinde dualarla oruçlar açıldı, iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Katılımın yüksek olduğu geleneksel iftar yemeğinde konuşan Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, gelenekselleşen iftar yemeklerinden birinde daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Eriç; “Bor Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak hepimiz kentimize hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Birlik ve beraberlik ve toplumsal dayanışmanın pekiştiği Ramazan ayında bir kez daha bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza katılan siz misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bor Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eriç, “Bu buluşmalarda Herkes birbiriyle kaynaşıyor, dertleşiyor. Bor’u ancak birlik ve beraberlik içinde iyi yerlere taşıyabiliriz. Kurum ve kuruluşların, Bor’da yaşayanların bu tür etkinliklerle bir araya gelmeleri birliktelik ruhunu güçlendiriyor” diye konuştu.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise; "Her sene olduğu gibi bu yıl da iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah, ramazan ayının bereketinden yararlanmak nasip etsin. İftar çadırlarına gelmek için fakir olmaya gerek yok, herkesi İftar Çadırımıza bekliyoruz. Önemli olan hep birlikte iftar açmaktır” dedi.

Bor Zafer İlkokulu bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, Yönetim Üyeleri, esnaflar ve kalabalık halk katıldı.





Editör: TE Bilişim