Bor Belediyesi tarafından   Toki mahallesinde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Sosyal Salon yakında hizmete sunulacak.

 

Toki mahallesinde ki yoğun nüfusu göze alan Bor Belediyesi burada projelendirdiği ve yapımına başladığı Çok Amaçlı Sosyal Salonun inşaatı % 90 oranında tamamlandı Kısa bir süre sonra çalışmaların tamamlanacağı ve tesisin  halkın hizmetine açılacağı belirtildi.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT ,Bor Belediye Fen İşleri Müdür Hasan TURGUT ve Bor Belediyesi Fen İşleri Çavuşu Musa AKKAYA,yapımı devam eden sosyal salonda incelemelerde bulundu.Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; Belediyemizin  çalışmaları içerisinde halkımızın ihtiyacına cevap verecek olan salonun kısa sürede tamamlanacağına vurgu yaparak ; ‘’ilçemizde noksanlığı hissedilen ve sosyal kültürümüz içerisinde önem arz eden Çok Amaçlı salona ihtiyacımız vardı.Toki mahallesinde ki belediyemize ait bu alanda ,bir kaç ay önce başlattığımız çalışmanın bugün % 90-95 oranında tamamlandığını görüyoruz.

 

İnşallah çalışmlarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak yaz ayları ortasında bu çok amaçlı sosyal salonumuzun açılışını gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız.

 

Sosyal salonumuzun hizmete girmesiyle birikte nüfus yoğunluğun bir hayli  fazla olduğu Toki mahallemizin önemli eksikliğini gidermiş olacağız. Vatandaşlarımız bu salonu soğuk kış aylarında Pazar yeri olarak kullanabilecek .Toplantı , konferans, düğün, nişan ve asker uğurlama gibi etkinlikleri de gerçekleştirebileceklerdir.Ayrıca tesisimizin yan tarafında , vatandaşlarımızın boş vakitlerini değerlendirebileceği, oturup dinlenebileceği Cafe'de hizmete sunulacaktır. ’’ şeklinde konuştu.

 


Editör: TE Bilişim